Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - با شتاب گرفتن روند بازگشت زائران اربعین حسینی از مرز چذابه در 2 روز اخیر و لزوم خدمت رسانی به آنان ، روند خدمت رسانی به زائران به خصوص اسکان موقت زائران وارد مرحله جدیدی شد.

به گزارش ایرنا روند بازگشت زائران اربعین حسینی از گذرگاه چذابه در 2 روز اخیر شتاب گرفته و بخش های مختلف در حوزه درمان ، حمل و نقل ، گذرنامه و جابه جایی زائران و انتقال به این سوی پایانه فعال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ستاد اربعین حسینی خوزستان از مدت ها قبل برنامه خدمت رسانی به زائران را در 2 بخش اعزام و بازگشت به وطن تقسیم کرد و بخش مهمی از برنامه های استقبال و خدمت رسانی از زائران را به کمیته جذب مشارکت های مردمی ، اسکان و تغذیه محول نمود.
جانشین کمیته جذب مشارکت های مردمی ، اسکان و تغذیه ستاد اربعین حسینی در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت:مهمترین اولویت ما در زمان بازگشت زائران ،اسکان موقت آنان به منطور رفع خستگی ، استحمام و مساله رسیدگی درمانی به آنان است.
امیدوار آقایی افزود: موکبهای مردمی بخش مهمی از کارهای مربوط به بازگشت زائران در اطراف پایانه چذابه را انجام می دهند این کارها از رفوی لباس گرفته تا اسکان موقت ، واکس ، تغذیه ، محل استراحت و ... است که به صورت شبانه روزی انجام می شود.

* توان اسکان موقت 100هزار زائر با استفاده از ظرفیت های مردمی
مهمترین نیاز و اولویت نخست زائران بازگشته از پایانه چذابه اسکان موقت و بازیابی انرژی لازم برای بازگشت به شهر و دیار است.
جانشین کمیته جذب مشارکت های مردمی ، اسکان و تغذیه ستاد اربعین خوزستان می گوید: برنامه ریزی برای اسکان 100هزار در یک شب در مسیر تردد زائران انجام شده است.
وی گفت: بجز موکبهای مردمی اطراف پایانه چذابه که تعداد آنان به 265 موکب می رسد بیش از 400منزل شناسنامه دار در شهر سوسنگرد در 60کیلومتری جنوب شرق چذابه توسط خود مردم تجهیز شده تا در خدمت زائران اربعین قرار گیرد.
به گفته آقایی در شهرهای بستان و حمیدیه نیز کمیته مردمی اسکان زائران تشکیل شده و روستاهای مسیر طریق الحسین (ع) آمادگی خود را برای پذیرش رایگان زائران اربعین اعلام کرده اند.
دهها حسینیه نیز برای اسکان خواهران زائر در مسیر اصلی بازگشت زائران درنظر گرفته شده و زائرسرای بستان نیز به صورت شبانه روزی برای پذیرش زائران آماده است.
وی گفت: این آمادگی مردمی برای پذیرش زائران تا 25 صفر یعنی پنج روز پس از روز اربعین وجود دارد بنابراین ما هیچ نگرانی بابت اسکان موقت(یک تا سه روز) نداریم.
به گفته آقایی هم اکنون پخت نان محلی و تازه در چند واحد مردمی در بستان ، سوسنگرد و محل مواکب برای زائران بازگشته از عراق در حال فعالیت هستند.

* در تغذیه زائران هیچ مشکلی وجود ندارد
شاید مهمترین نیاز زائران پس از ورود به کشور ، مساله تغذیه و اطعام آنان است که در این خصوص نیز تمهیدات ویژه در مواکب مردمی اندیشیده شده است.
رئیس ستاد عتبات عالیات خوزستان و مسئول کمیته جذب مشارکت های مردمی ، اسکان و تغذیه ستاد اربعین استان می گوید: تامین آب معدنی ، نان تازه ، یخ و میوه به اندازه همه زائران توسط مواکب مردمی تدارک دیده شده است.
حجت الاسلام سیدمحمود موسوی افزود: ذخیره مواد غذایی مورد نیاز برای تامین نیاز زائران بازگشته از عتبات عالیات در مواردی که مواکب مردمی از عهده آن برنیایند نیز پیش بینی شده است.
کنسرو ، نان بسته بندی ، خشکبار و انواع بیسکویت که از محل کمک های خیرین تهیه شده از جمله اقلامی است که در موقع نیاز در اختیار زائران خسته از راه قرار می گیرد.
وی گفت: به هرحال ما آمادگی داریم همه نیازهای ضروری زائران تا زمان بازگشت آخرین زائر را تامین و در اختیار آنان قرار دهیم.

* تامین 130دستگاه اتوبوس برای جا به جایی زائران از پایانه تا توقفگاه خودرو
شهردار معنوی چذابه می گوید: 150دستگاه اتوبوس برای جابه جایی زائران از پایانه تا توقفگاه خودرو در 10کیلومتری پایانه چذابه تدارک دیده شد است.
محمد رستم منش افزود: چنانچه نیاز باشد می توان تعداد بیشتری اتوبوس برای انتقال زائران از پایانه چذابه تا توقفگاه خودرو به منطقه گسیل کرد ولی تاکنون چنین نیازی احساس نشده است.
وی گفت: با هماهنگی به عمل آمده با مدیریت پایانه های استان ، بیش از 100دستگاه اتوبوس برون شهری برای انتقال زائران به شهرهای خود درنظر گرفته شده است.
شهردار معنوی چذابه از فعالیت 2 مرکز فنی تعمیرات خودرو توسط 2 شرکت ایران خودرو و سایپا در محل توقفگاه چذابه به منظور رفع ایرادات فنی خودروهای سواری زائران خبر داد.

* تامین امنیت جاده ای در مسیر بازگشت زائران
رئیس پلیس راه خوزستان گفت: بیش از 100اکیپ راهور با استقرار در مسیر بازگشت زائران مشغول خدمت رسانی به زائران هستند.
سرهنگ رضا دولتشاهی می گوید: همه تهمیدات لازم برای بازگشت زائران از مرز چذابه اندیشیده شده و تا بازگشت کامل زائران خدمت رسانی به زائران با همه توان و ظرفیت ادامه خواهد داشت.
پیش بینی شده تا 25صفر یعنی پنج روز پس از روز اربعین بازگشت زائران اربعین از مرز چذابه به اتمام برسد.
به گزارش ایرنا 2 گذرگاه مرزی چذابه و شلمچه 2 کانون اصلی تردد زائران اربعین حسینی هستند.
بر اساس آمار رسمی تاکنون بیش از 92هزار زائر اربعین حسینی از گذرگاه مرزی چذابه در 110کیلومتری شمال غرب اهواز وارد کشور شده اند ضمن آنکه 365هزار زائر از این گذرگاه به عتبات عالیات مشرف شده اند.
6064/ 6065
خبرنگار:محمدرضا بنوره**انتشار :محسن بهاروند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۷۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوطالب شفقت به مناسبت هفته بسیج سازندگی طی پیامی این هفته را به جهادگران بسیجی تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنینَ (عنکبوت ۶٩)

نعمت خدمتگزاری را و توان خدمتگزاری را که خدای متعال به شما هدیه کرده است، قدر بدانید؛ خدا را شکر کنید؛ افزایش این گنجینه معنوی را از خدا بخواهید. (مقام معظم رهبری)

بسیج سازندگی از ابتدای تشکیل خود به فرمان مقام معظم رهبری مدظله‌العالی تا به امروز به‌عنوان الگویی از خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه شناخته می‌شود.

مجموعه اقدامات هدفمند و جهادگونه بسیج سازندگی در محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم خوش درخشیده و از طریق به‌کارگرفتن ظرفیت‌ها و استعدادهای درونی کشور و بهره‌گیری از فرهنگ و تفکر بسیجی بسیار مؤثر بوده است.

ویژگی ممتاز بسیج سازندگی اتکا به مردمی است که باایمان به اسلام و ولایت‌فقیه همواره وجود خود را بر محور ولایت معنا می‌کنند.

وجه دیگر بسیج سازندگی حضور جهادگران در جبهه نبرد اقتصادی است، بسیجیانی که در جهادی دیگر با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری وارد عرصه تولید و اشتغال‌زایی شدند تا در جنگ نابرابر اقتصادی که دشمنان نظام و انقلاب برای به‌زانودرآوردن ملت شریف ایران علم کردند جانانه مقابله کنند.

بدون شک، بسیج سازندگی در سالی که مقام معظم رهبری آن را با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری فرموده‌اند، سرمشقی دیگر برای افزودن بر دامنه مجاهدات خود یافته و با تمام توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خود، برای تحقق درخشان این خواسته «ولی‌امر مسلمین» تمام توان و تلاش خود را مخلصانه معطوف خواهد نمود.

اینجانب از تلاش‌های تمامی جهادگران بسیجی، مخلص و همیشه در صحنه به‌ویژه مجاهدت‌های جهادگران ولایت‌مدار لرستان که در عرصه‌های مختلف سازندگی و خدمات‌رسانی زحمات فراوانی کشیده و در مسیر رفع محرومیت قدم برمی‌دارند، صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، امیدوارم در ادامه فعالیت‌های خود در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) و تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، گام‌های بزرگ‌تر و پرافتخارتری بردارند و با برنامه‌ریزی برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌های بی‌نظیر استان لرستان در مأموریت‌های محوله، راه‌های رسیدن به توسعه استان را کوتاه‌تر نمایند، توفیق روزافزونتان را از خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

کد خبر 6097686

دیگر خبرها

  • گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • بازگشت حجاج عمره گزار به ایران
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • تسهیل خدمت‌رسانی به مردم با هوشمندسازی امور قضایی
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین